V termínu 1.3. – 31.5.2023 jsme pro Vás připravili oblíbenou Jarní akci.

V uvedeném termínu Vám nabízíme vybraná ošetření za zvýhodněné ceny. Snížené, akční ceny platí pouze po dobu trvání akce.

Od 1.3. nabízíme za akční ceny tato ošetření:

1) Aplikace botulotoxinu – SLEVA 20%

Aplikce botulotoxinu je velmi žádaným ošetřením. O tento zákrok je největší zájem každý rok před létem, kdy chceme zabránit přílišnému mhouření očí před sluncem, chceme dobře vypadat na dovolené, nechceme mít opálené vrásky. Prostě chceme zabránit přílišné mimice a tím pádem prohlubování vrásek. 

Pokud jsou vrásky již trvale viditelné a hluboké, umíme je aplikací výplně na bázi kyseliny hyaluronové odstranit.

Podrobnější informace k aplikaci botulotoxinu najdete zde: https://lekarskaestetika.cz/osetreni/esteticka-medicina/Botulotoxin/

 

2)Aplikace nové duální výplně HArmonyCa® 

Běžná cena: 14 000,- Kč / 1 syringe

Akční cena: 10 000,- Kč / 1 syringe

HArmonyCa® je novinkou na trhu, poprvé byla představena v dubnu 2022 na největším světovém kongresu estetické medicíny v Monaku.

HArmonyCa je první duální výplň, která kombinuje 2 v 1 – kyselinu hyaluronovou a hydroxyapatit. Aplikací této úžasné výplně zajistíme pleti jednak objem a hydrataci a zárověň zcela zásadním způsobem dojde ke zpevnění podkoží a liftingu pleti.

Další výhodou nové výplně je dlouhodobý efekt, který přetrvává přibližně 18 měsíců.

Ošetření je vhodné i pro mladší klientky jako prevence stárnutí pleti, ale zejména pro ženy, jejichž pleť již jeví první známky stárnutí – ubývání objemu, ztráta pružnosti pleti.

Více informací o přípravku HArmonyCa® si můžete přečíst zde: https://lekarskaestetika.cz/2023/01/17/novinka-v-le-clinic-harmonica/

      3) Hloubková hydratace pleti zasíťovanou kyselinou hyaluronovou – 4 000,- Kč / 2 ml

      Pro zlepšení celkové kvality pleti nestačí používání kvalitních krému a dostatečný pitný režim. Aktivní látky je potřeba dostat i do hlubších vrstev kůže. Injekční aplikací zasíťované kyseliny hyaluronové obnovíme hydrataci pleti, zlepší se její pružnost a pevnost, dojde k revitalizaci pleti.

      První účinky ošetření jsou viditelné ihned. Hloubkově aplikovaná kyselina hyaluronová na sebe postupně váže vodu, výsledný efekt ošetření se tak dostaví přibližně po 1 měsíci a přetrvává přibližně 6-9 měsíců.

      2 ml výplně jsou dostatečné množství pro ošetření celého obličeje, anebo krku + dekoltu.

       

      4) Formování postavy kryolipolýzou – CoolSculpting

      Běžná cena: 13 000 – 15 000,- Kč / aplikátor

      Akční cena: 10 000,- Kč / aplikátor

      Chcete se zbavit tukových polštářů, které se Vám přes zimu usadily v některých partiích a nedaří se to? Vyzkoušejte kryolipolýzu moderním přístrojem CoolSculpting. 

      Kryolipolýza je prudké ochlazení tukových buněk, které jsou na chlad citlivější, než kterékoliv jiné buňky. Ochlazením jsou tukové buňky poškozeny, následně jsou pak lymfatickým systémem postupně vyloučeny z těla ven. Celý proces probíhá pomalu a přirozeně, aby také kůže měla možnost reagovat na úbytek objemu. Výsledný efekt se dostaví po 3 měsících od ošetření. 

      Podrobně si můžete o CoolSculptingu přečíst zde: https://lekarskaestetika.cz/osetreni/problemove-partie/coolsculpting/

       

      Vaše objednávky přijímáme na tel. čísle: 731 516 469

      Jarní akce platí pouze pro ošetření v termínu 1.3. – 31.5.2023.

      Těšíme se na Vás.

       

      Jarní akce 2023