Hydratace pleti: Vital Injektor

Popis zákroku

O zákroku

Vital Injektor je unikátní přístroj pro hloubkovou hydrataci pleti obličeje, krku a dekoltu, lze jej použít i k hyrataci kůže na hřbetech rukou. Pleť je po ošetření tímto unikátním přístojem omlazená, hydratovaná a pružná.

Vital Injektorem aplikovaná zasíťovaná kyselina hyaluronová je prostřednictvím 5ti mikrojehliček stejnoměrně rozmístěna do předem zvolené hloubky kůže. V tom je právě jedinečnost Vital Injektoru – lékař si může předem zvolit do jaké hloubky jaké množství kyseliny hyaluronové aplikuje. Díky několika mikrovpichů najednou můžeme stejnoměrně ošetřit větší plochu pleti.

Po zákroku je pleť svěží, přirozeně vypadající, viditelně omlazená, bez jemných vrásek.

Průběh ošetření

Před aplikací je pleť natřena znecitlivujícím krémem. „Pistole“ Vital Injektoru je postupně přikládána na celou plochu obličeje, krku nebo dekoltu. Přiložením vzniká podtlak během něhož vystřelí do kůže 5 mikrojehliček s kyselinou hyaluronovou. Přesné dávkování i hlibky vpichu je zde zaručena. Výhodou ošetření je minimální výskyt modřin, protože nejsou porušeny kapiláry v hlubších vrstvách kůže.

Pro koho je ošetření Vital Injektorem vhodné

Hloubkovou hydrataci pleti doporučujeme u žen i mužů se suchou, dehydratovanou pletí, která ztrácí pružnost. Aplikace je vhodná i u mladších osob jako prevence stárnutí pleti.

Výsledky

Výsledný efekt přetrvává 6 – 8 měsíců v závislosti na typu a stavu pleti, důležitým aspektem je celková životospráva klienta. Ošetření Vital Injektorem doporučujeme za 4 – 6 týdnů opakovat. Pro dlouhodobý efekt pak pravidelně vždy za 5 – 6 měsíců.

Před / Po

Objednávkový formulář

GDPR potvrzení