LUMECCA – odstranění pigmentových skvrn a rozšířených žilek

 

Máte na obličeji, krku, dekoltu nebo na hřbetech rukou nevzhledné tmavé skvrny, které každým rokem přibývají? Trápí Vás rozšířené žilky v obličeji? Efektivním řešením celé řady problémů kůže je moderní přístroj LUMECCA – nejúčinnější technologie intenzivního pulzního světla.

Nejvýkonnější laser na trhu zajistí perfektní výsledek při méně opakování, než u jiných IPL. LUMECCA využívající pulsní světlo dokáže vyřešit široké spektrum kožních problémů – pigmentové skvrny, rozšířené žilky, rosacea, stařecké skvrny

 

Výhody ošetření přístrojem LUMECCA

  • Nejvýkonnější IPL technologie na trhu – ve srovnání s jinými, méně výkonnými IPL přístroji je ošetření LUMECCOU účinnější. Pro dosažení požadovaného efektu  není potřeba ošetření opakovat tolikrát, jako u jiných IPL.
  • Široké spektrum účinků – odstraňuje pigmentace, rozšířené žilky, stařecké skvrny a další nedokonalosti pokožky.
  • Bezpečné a minimálně bolestivé ošetření.

 

Ošetření IPL LUMECCA je založeno na principech selektivní fototermolýzy. Světlo proniká do pokožky, kde je pohlcováno v místech, která mají tmavší barvu než okolní tkáň. Absorbovaná energie se přeměňuje na teplo. Během několika týdnů ošetřené místo bledne.

Obvykle stačí jedno ošetření. V některých případech je ale pro dosažení ideálního výsledku potřeba odstranění pigmentových skvrn opakovat. Záleží na mnoha individuálních faktorech, které výsledek ošetření ovlivňují.

 

Které partie ošetřujeme přístrojem IPL LUMECCA?

  • obličej
  • krk
  • dekolt
  • hřbety rukou

Před ošetřením vždy provádíme odbornou konzultaci. Během konzultace se dozvíte podrobnosti o průběhu ošetření, možných rizicích a sdělíme všechna doporučení důležitá pro dosažení maximálního efektu.

Na tel. čísle: 731 516 469 Vás rádi objednáme ke konzultaci a následnému ošetření přístrojem LUMECCA.

LUMECCA