Děkujeme za krásné hodnocení.

Moc nás těší, když od nás odcházíte s pocitem spokojenosti. Snažíme se dělat všechno pro to, abyste se k nám rádi vraceli a všechno u nás fungovalo na 100%.

Když se navíc o své pocity podělíte s ostatními, je to pro nás velká pocta. Pomůžete tím i těm, kteří třeba ještě váhají nad výběrem správného zařízení, nebo odborníka, kterému se svěří do péče. A to je volba velmi důležitá. Rozhodujícím kritériem určitě nesmí být cena zákroku.

I) Pokud hledáte zařízení pro aplikaci botulotoxinu, výplně, dermálních nití, hloubkovou hydrataci, či biostimulaci pleti, vybírejte kliniku, kde tato ošetření provádí pouze lékař. K bezpečné aplikaci je potřebná celá řada odborných znalostí a praktických dovedností. Dobrá znalost anatomie obličeje je základem. 

II) U přístrojem prováděných zákroků, v LE CLINIC je to např. kryolipolýza, je nutné, aby ošetření probíhalo na certifikovaných, bezpečných přístrojích. Napodobeniny přístrojů z asijského trhu, zastaralé modely, či přístroje z druhé ruky mohou způsobit vážné zdravotní komplikace.

III) Vybírejte ambulanci, na kterou se budete moci obrátit i v případě nespokojenosti s výsledkem ošetření. V horším případě se může Váš stav po ošetření zkomplikovat a Vy budete potřebovat problém řešit. U pochybných zákroků na pochybných místech se Vám může stát, že se s Vámi už nikdo nebude chtít bavit. 

IV) V neposlední řadě je důležitým hlediskem prostředí, kdy zákrok probíhá. Profesionální přístup lékaře, sterilní prostředí, sterilní pomůcky a kvalitní značkový materiál je základem úspěšně provedeného zákroku. 

Pokud se budete chtít podělit o svoji zkušenost s LE CLINIC, můžete Vaše hodnocení vložit:

1) na portál Estheticon.cz do profilu MUDr. Michaely Vasilčo Husté: https://www.estheticon.cz/chirurgove/lekarska-estetika

2) na Google.com do profilu LE CLINIC – lékařská estetika. 

Hodnocení