Nevzhledné a často i obtěžující kožní výrůstky, xantelasmata, fibromy, angiomy i znaménka umíme v mnoha případech odstranit přístrojem Plazma PLEXR.
Ošetření je rychlé, šetrné a bezpečné. Plexrem je možné ošetřit i citlivou kůži v blízkosti očí.
O Plazma PLEXRU si můžete přečíst na jiném místě našeho webu https://lekarskaestetika.cz/osetreni/esteticka-medicina/plazma-plexr/ , kde najdete také fotgrafie před / po zákroku.
U znamének je optimální, když nejprve provede kontrolu kožní lékař, který odstranění znaménka schválí. Pokud dermatolog vyhdonotí znaménko jako rizikové, je potřeba odebrat vzorek znaménka a odeslat jej na histologické vyšetření do laboratoře. V tomto případě není možné použít k odstranění Plexr. Znaménko je odstraněno chirurgicky.
Chirurgicky, pomocí skalpelu, odstraníme v LE CLINIC znaménko pouze z obličeje a dekoltu. Ránu po znaménku je potřeba zašít. V případě, že se znaménko vyskytuje jinde na těle, navštivte chirurgickou ambulanci.
Odstraňování kožních výrůstků provádíme zejména na podzim a v zimě, kdy je minimum slunečního záření, předcházíme tak vzniku pigmentových skvrn a tmavých jizev.
Po zákroku doporučujeme chránit ošetřená místa před sluncem přípravky s vysokým ochranným faktorem.
Ke konzultaci Vás objednáme na tel. čísle: 731 516 469.
Plazma PLEXR