Plazma PLEXR

 

Nežádoucí, nevzhledné kožní výrůstky, keratózy i některá znamémka umíme v LE CLINIC z kůže elegantně odstranit pomocí přístroje Plazma PLEXR.

Jedná se o unikátní lékařský přístroj, který využívá technilogii plazmy. Plazma PLEXR je naprosto bezpečný a šetrný, umožňuje ošetření i citlivých míst jemnou kůží, jako jsou oční víčka.

Plazma PLEXR pracuje na principu elektrického výboje. Ošetření provádíme v lokální anestezii. Přiblížením přístroje k ošetřovanému místu vzniká záblesk, který pronikne do přesně stanovené hlouky kůže. Nežádoucí buňky se odpaří, zároveň je podpořena tvorba kolagenu. Na místě se postupně vytvoří drobné stroupky, které je potřeba vysušovat a počkat do úplného zahojení.

Nově vzniklou kůži na ošetřených místech je nutné chránit před slunečními paprsky, natítrat místa krémy s vysokým UV faktorem.

Ideálním obdobím k odstranění kožních výrůstků je podzim a zima, kdy je slunečního záření méně.

U znamének doporučujeme před odstraněním kontrolu u dermatologa. Pokud, v případě rizikových znamének, dermatolog doporučí histologický rozbor útvaru, není možné odstranění Plazma PLEXREM provést. Je nutné znaménko odstranit chirurgicky a odeslat k vyšetření.

Před každým zákrokem je nutná konzultace. Objednat se můžete na tel. čísle: 731 516 469.

Plazma PLEXR