Na jarní měsíce letošního roku jsme si pro Vás připravili tradiční nabídku zákroků za cenově zvýhodněné ceny.

1) Anti-aging balíčky:

1. Balíček Exclusive4 ml kyseliny hyaluronové + ošetření 3 oblastí obličeje botulotoxinem

30 000,- Kč / 25 000,- Kč

2. Balíček DeLuxe Plus 2 ml kys. hyaluronové + ošetření 3 oblastí obličeje botulotoxinem

23 000,- Kč / 18 000,- Kč

Kombinace výplně a botulotoxinu je velmi žádaným zákrokem, materiály se výborně doplňují, výsledek ošetření je prefektní. Výsledný efekt přetrvává 1 – 1,5 roku.

Kyselina hyaluronová ve výplních, se kterými pracujeme v Lékařské Estetice je zasíťovaná, výsledný efekt vydrží mnohem déle než u kyselniy nezasíťované.

Aplikací výplní dokážeme:

  • odstranit drobné i hluboké vrásky
  • zvýraznit konturu rtů
  • zvětšit objem rtů
  • tvarovat lícní kosti, bradu, nos
  • odstranit asymetrie v obličeji
  • odstranit kruhy pod očima

Aplikace botulotoxinu je před létem vždy žádaným ošetřením. Botulotoxin omezí funkci mimického svalstva, stávající vrásky se neprohlubují, nové vrásky nevrnikají.

Botulotoxin aplikujeme zejména do těchto 3 oblastí obličeje:

  • čelo
  • vráska mezi obočím (Glabella)
  • vějířky okolo očí

2) Hloubková hydratace pleti – 2 ml Juvéderm Volite 

14 000,- Kč / 10 000,- Kč

Pro zlepšení celkové kvality pleti nestačí pouze používání kvalitních krémů, aktivní látky je potřeba dostat i do hlubších vrstev kůže. Injekčí aplikací kyseliny hyaluronové obnovíme hydrataci pleti, zlepší se její pružnost a pevnost, dojde k revitalizaci pleti.

První účinky hydratace jsou viditelné ihned. Hloubkově aplikovaná kys. hyaluronová na sebe postupně váže vodu, výsledný efekt ošetření se dostaví přibližně po měsíci a přetrvává 6-9 měsíců.

3) Balíček Body Contouring pro krásnou postavu

1 x ošetření přístrojem CoolSculpting (2 aplikátory = 1 párová oblast: paže, boky, stehna, a také horní břicho, spodní břicho) + 5 x Maderoterapie

30 250,- Kč / 20 000,- Kč

Snažíte se připravit své tělo na léto?  Potřebujete se zbavit tukových polštářů, které se Vám přes zimu usadily na některých místech a nedaří se Vám to? Právě pro Vás jsme sestavili cenově zvýhodněný balíček, který kombiunuje ošetření přístrojem CoolSculpting a Maderoterapii.

CoolSculpting pracuje na principu kryolipolýzy, tj. prudké ochlazení tukových buněk, které jsou citlivé na chlad. Ochlazením dojde k poškození tukových buněk, ty jsou následně vyloučeny z těla lymfatickým systémem.

Pro dosažení maximálního efektu je vhodné kombinovat CoolSculpting s Maderoterapií. Maderoterapie je velmi příjemná masážní technika, masíruje se přírodními dřevěnými válečky. Masáž podporuje činnost lymfatického systému, odvádí přebytečnou vodu z těla, aktivuje metabolismus, dochází k redukci tuku. Maderoterapie má pozitivní vliv i na psychiku.

Zvýhodněné ceny jsou platné v období 1.4. – 31.5.2021.

Pro objednání, nebo dotazy prosím volejte na +420 731 516 469, případně použijte jednoduchý objednávkový formulář níže.

Objednávkový formulář

GDPR potvrzení