Akce PODZIM 2021!

Naše pleť může být po létě často velmi vysušená a povadlá. Je potřeba věnovat jí zvýšenou pozornost a péči. A obvykle se nejedná jen o obličej, také pleť na krku a dekoltu, a kůže na hřbetech rukou potřebují doplnit hloubkovou hydrataci a výživu.

Na letošní podzim jsme pro vás připravili parádní „koktejl“, který slouží k hydrataci, biorevitalizaci a celkovému omlazení tváře, krku, dekoltu i hřbetů rukou. K ošetření použijeme 8ml „koktejlu“, jehož součástí je Radiesse (kalcium hydroxyapatit), Hyalift 75 Pro (čistá stabilizovaná kyselina hyaluronová), lidokain a fyziologický roztok. 

Aplikací výplně Radiesse dojde k okamžité hydrataci pleti, zlepšení kontury pleti, zpevnění a vypnutí kontur. Radiesse navíc podpoří tvorbu kolagenu v kůži. Přibližně po 4 týdnech od aplikace se v kůži začne tvořit vlastní kolagen, tvorba kolagenu pokračuje 12 měsíců.

Původní cena je 13 000,-Kč/8 ml.

Nyní, až do 30.11.2021, nabízíme toto ošetření za akční cenu 10.000,- Kč/8ml.

Průběh ošetření: Před aplikací výplně natřeme ošetřovanou oblast znecitlivujícím krémem. Výplň aplikujeme kanylovou technikou do střední vrstvy kůže. Zákrok tvrá přibližně 40 min. Bezprostředně po ošetření může být kůže červená, citlivá a mírně oteklá. Není nutná žádná rekonvalescence.

Výsledný efekt je ihned viditelný a přetrvává 12-24 měsíců.

Objednávky přijímáme na tel. čísle: 731 516 469, příp. mailem: objednavky@lekarskaestetika.cz.

 

Maderoterapie LE školení