Novinka v Lékařské Estetice – MADEROTERAPIE

  Ve středu 4.8.2021 proběhla v prostorách Lékařské Estetiky první Maderoterapie!!

Madreoterapie, neboli terapie dřevem, je masážní technika se speciálně navrženými dřevěnými masážními pomůckami. Masážní válečky mají různé tvary a velikosti, každé má své konkrétní použití pro určitou oblast těla.

Velmi výrazný, pozitivní efekt má tato přírodní masážní technika na redukci tuku, v boji proti celulitidě, masáží dochází k detoxikaci lymfy, odstranění otoků, zpevnění kůže a podkoží. Kromě estetického vlivu, ovlivňuje maderoterapie pozitivně také psychiku člověka, vyrovnává energii a snižuje stres.

Princip Maderoterapie:

Cílem této masážní techniky je eliminovat tuk, který se hromadí zejména v oblasti boků, stehen a břicha. Masáže aktivují mikrocirkulaci v ošetřené oblasti a eliminují zadržování vody. Rovnoměrnými pohyby masážních válečků směrem k lymfatickým uzlinám dochází k okamžité stimulaci lymfatického systému, aktivuje se metabolizmus a tělo začne přirozeně vylučovat přebytečnou tělesnou tekutinu a toxiny.

Maderoterapií je možné ošetřovat:

nohy, hýždě, břicho, ruce, obličej a dekolt, záda

Jak často a kolik masáží je potřeba podstoupit:

Na masáže se dochází pravidelně. Dle individuálních možností se klient domluví na masáži 2-3x týdně. Výsledky jsou viditelné již po 4-5ti návštěvách. Doporučená kůra je 10 masáží. Každá návštěva trvá něco přes 1 hodinu. Konkrétně je potřeba masírovat problémové partie 30-45 min.

Pro koho je Maderoterapie vhodná:

Na terapii mohou docházet ženy i muži všech věkových ktegorií, kteří mají snahu zhubnout, tvarovat postavu, bojovat s celulitidou. Maderoterapii je možné doporučit také lidem, kteří chtějí pročistit lymfatický systém a tím celý organizmus.

Pro koho není Maderoterapie vhodná:

Masáže nejsou vhodné u těhotných a kojících žen. Nedoporučují se u pacientů užívajících léky na ředění krve, u pacientů se srdečním onemocněním a s příznaky renálního onemocnění. Kontraindikcí jsou také popáleniny, křečové žíly, dermatitida, kožní citlivost (riziko výsketu modřin po ošetření). Velkou opatrnost je potřeba dodržet u klientů s trombózou. U klientů s hypertenzí doporučujeme před ošetřením schválení Maderoterapie lékařem.

Zdravotní sestra Martina Puzoňová je certifikovanou specialistkou na Maderoterapii. Na Vaše dotazy i Vaše objednávky se těšíme na tel. čísle: +420 731 516 469, nebo na e-maliu: objednavky@lekarskaestetika.cz

Maderoterapie LE školení