LE CLINIC - LÉKAŘSKÁ ESTETIKA

ZMĚNA! Od 1. června 2022 provádíme všechna estetická ošetření a zákroky v nových prostorách v areálu Brány Beskyd, ulice Jana Trčky 1833 ve Frýdlantu nad Ostravicí. LE CLINIC, dříve Lékařská Estetika, sídlí v nové, moderní budově vedle kavárny Libuška, mezi poliklinikou a vlakovým nádražím.
VÍCE O KLINICENAŠE OŠETŘENÍ

Lékařská Estetika - Frýdlant nad Ostravicí

Od 1.6.2022 jsme přesunuli kliniku estetické medicíny do nové budovy umístěné v areálu Brány Beskyd, která se nachází v klidném prostředí podhorského městečka Frýdlant nad Ostravicí.

V příjemném, moderním prostředí jednotlivých ambulancí provádí certifikovaní odborníci základní, ale také vysoce specializovaná ošetření obličeje, krku a dekoltu.

Díky neustálému vzdělávání celého týmu a sledování nejnovějších trendů v oblasti estetické medicíny, se každý rok portfolium LE CLINIC – Lékařské Estetiky rozšiřuje.
Během úvodní konzultace Vám naši odborníci doporučí vhodný zákrok tak, aby bylo maximálně splněno Vaše očekávání. Sestavíme Vám individuální plán na míru dle Vašich požadavků a potřeb.

Je možné připravit také dlouhodobý plán podle časových a finančních možností klienta, abychom dosáhli cíleného efektu. U komplexního ošetření obličeje je možno rozplánovat jednotlivá ošetření do 3, 4, anebo i 5 fází.

Ošetření

Specializujeme se primárně na plastické operace víček a estetické zákroky v oblasti obličeje, krku a dekoltu. V naší nabídce ošetření také najdete také nejnovější neinvazivní technologii pro ošetření problémých partií těla.

Blog / Novinky

V aktualitách vás pravidelně informujeme o dění v Lékařské Estetice. Najdete zde informace o aktuálních cenově zvýhodněných nabídkách, akcích a soutěžích. Dočtete se tady také o tom, co se u nás v minulých dnech událo, nebo co plánujeme na dny příští.

Péče o tělo

Na jaře se začínáme těšit na teplo a sluníčko a máme chuť více pečovat o naši pleť, ale také o naše tělo. V LE CLINIC nabízíme kromě anti-aging zákroků také ošetření, která formují a zpevňují postavu. V poslední době je velký zájem speciální...

číst více

Jarní akce 2024

Naše tradiční nabídka vybraných zákroků za zvýhodněné ceny je konačně tady. V období 1.3. - 31.5.2024 platí pro tato 3 ošetření zvýhodněná cena:   1) Niťový lifting APTOS (ovličej, krk a oční okolí) - SLEVA 30% V době trvání jarní nabídky Vám...

číst více

Chemický peeling 3+1

Akce na chemický peeling 3+1 ZDARMA Od ledna 2024 opět nabízíme ošetření pleti chemickým peelingem v akci: 4 ošetření za cenu 3. Výsledná cena za 4 ošetření v individuálně doporučeném intervalu je 4 500 Kč. Ošetření chemickým peelingem provádíme...

číst více

Klinika Frýdlant nad Ostravicí

Všechna ošetření probíhají v příjemném moderním prostředí jednotlivých ambulancí. K dispozici máme nejen zákrokový sál (kde je zaručeno sterilní prostředí), ale také další prostory, abychom našim klientům poskytli soukromí a co největší pohodlí. Bezpečí je u nás na prvním místě, proto všechna ošetření provádějí certifikovaní odborníci.

Kontaktní formulář

Máte-li nějaký dotaz, připomínku, nebo nám chcete poslat nějakou zprávu, vyplňte, prosím objednávkový formulář pod tímto textem a my Vám odpovíme.

GDPR potvrzení